Over de Vereniging

Welkom op de site van de bewonersvereniging voor de laan van Vredestein en de Oude Haagweg.

De bewonersvereniging is in 1989 opgericht tijdens de nieuwbouw van de buurt. De vereniging probeert de gezelligheid in de wijk te bevorderen door het organiseren van een jaarlijks straatfeest en een nieuwjaarsborrel. Verder organiseert de vereniging allerlei gemeenschappelijke acties omtrent het onderhoud van de huizen. Zo zijn er acties geweest over het onderhoud aan de centrale afzuiging, vervanging van Velux ramen, onderhoud aan de schuifpui en plaatsen van anti-inbraak strippen. Tevens spant de vereniging zich in voor het onderhoud van de omgeving van de buurt in samenwerking met de gemeente. Zo heeft de gemeente wilgenbomen geplant die vervolgens door de vereniging om de 2 jaar gesnoeid worden. Maar ook als groot onderhoud nodig is in de buurt, zoals bijvoorbeeld aan een van de bruggetjes, lantarenpalen of bomen en struiken, dan gaat de vereniging het gesprek aan met de gemeente.

Communicatie

Een paar keer per jaar wordt U van gemeenschappelijke acties en feestjes op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief “de Band” en via onze website.

Vanaf 2016 gaan we De Band ook digitaal gaan versturen (naast de oude vertrouwde papieren versie).  Indien je ook De Band via email wilt ontvangen dan kan je je email adres aan ons doorgeven via bewonersvereniging.LVV.OHW@gmail.com

Voor vragen omtrent Uw woning of de buurt kunt U ook altijd contact opnemen met het dagelijks bestuur of via de website of via de email

Contributie

De activiteiten van de vereniging worden betaald uit een vrijwillige contributie van de bewoners van 11,50 euro per jaar. Gemiddeld vergeet slechts 15% van de bewoners om ieder jaar deze vrijwillige contributie te betalen, hetgeen getuigt van een nauwe betrokkenheid tussen de bewoners en de vereniging. U kunt de contributie betalen door 11,50 euro over te maken op de ABN/AMRO rekening NL12ABNA0429847114 ten name van D.J.J. de Lange, bewonersvereniging Laan van Vredestein. Gelieve bij de betaling het jaartal en Uw adres te vermelden, bv  “contributie 2015 LVV 93”. Voor ons en uw gemak kunt u natuurlijk ook via een automatische overschrijving betalen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s